Chuť mléčné čokolády ve spojení s mandlemi a sladkou ovocností. Více informací
Farma Fazenda Mariano se rozkládá na 80 hektarech v pohoří Sao Domingos. Její majitel Manoel Barbosa se svojí rodinnou zde pěstují kávu postupy, jenž jsou šetrné k přírodě. Snaží se zachovat harmonii člověka s přírodou. Můžeme jmenovat například budování jezírek pro záchyt dešťové vody, jenž je využívána pro zavlažování plantáží a praní kávy v jejich vlastním mlýně. Sklizeň probíhá ručně a ihned v její den jsou kávové třešně omyta, rozdrcena a rozprostřena na venkovních terasách, kde se přibližně dva dny suší. Až následně jsou přemíštěna do sušiček, kde dochází k dosušení zrn. Kvalita kávy je pro tuto rodinnou farmu prioritou a neustále pracují na jejím zvyšování. Ať už formou investic do nových technologií pěstování a zpracování, tak zaměstnáváním nezávislých konzultantů specializujích se na tuto problematiku. Jejich úspech v tomto směru potvrzuje SCA skóre 84 bodů.
Chuťový profil
Chuť mléčné čokolády ve spojení s mandlemi a sladkou ovocností.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Filtr, Espresso, Frenchpress
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi