Chuť nugátu a oříšků s jemným aroma meruněk a koření. Více informací
Od roku 1991 hospodaří na farmě Sao Silvestre bratři Adradeové. Sopečná půda je ideální pro pěstování hlavních odrůd farmy - Yellow Bourbon a Yellow Icatú. Sklizeň následně probíhá výhradně ručně, aby byly sklizeny pouze zralé třešně a dosáhlo se co nejvyšší kvality. Zpracování kávových třešní probíhá metodou honey, v Brazílii nazývanou "pulped natural". O kvalitě této kávy svědčí i její hodnocení světové asociace pro výběrovou kávu (SCA) se skóre 83,25 bodů. Navíc nese označení UTZ a Rainforest alliance.
Chuťový profil
Chuť nugátu a oříšků s jemným aroma meruněk a koření.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Filtr, Espresso, Frenchpress
Celkové zhodnocení:
Skvělá
Celkové zhodnocení:
Naprostá spokojenost. Jako vždy.
Celkové zhodnocení:
perfektní uzaviratelné balení
Celkové zhodnocení:
Koupím zas
Celkové zhodnocení:
velmi dobrá
Celkové zhodnocení:
Výborná káva