Tóny karamelu a brusinek s lehkou dochutí medu. Více informací
V Burundi dominují tisíce malých farmářů produkující kávu, což dává každé z nich jedinečný charakter. V Kirundi, jazyce bantu, znamená Inzahabu "zlatá káva". Její kvalita je na velmi vysoké úrovni. Po ručním sběru je následně zpracována v mycí stanici Butihinda, která využívá vodní zdroj Mugobe z pohoří Masaka a Ngara.
Chuťový profil
V chuti nalezneme tóny karamelu a brusinek s lehkou dochutí medu.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte ji na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy ji nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Filtr, Espresso, Moka konvička