Spojení broskví, karamelu a jemné dochuti tropického ovoce. Více informací
Oblast kolem hory Masha je spojována spíše s chovem dobytka, než pěstováním kávy. To ji však neubírá na kvalitě. Právě naopak. Káva je pěstována na malých plantážích, kdy každá rodina vlastní průměrně 250 kávovníků a každá z těchto rodin obstarává svoji úrodu, včetně sklizně. Následně kávu dodávají do stanice Masha, kde je zpracována. Díky půdě, podnebí a usilovné práci farmářů, dosahuje skvělé chuti, což potvrzuje SCA skóre 86,5 bodů, což ji řadí mezi výběrové kávy s přívlastkem Excellent.
Chuťový profil
Spojení broskví, karamelu a jemné dochuti tropického ovoce.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Frenchpress