Spojení chuti karamelu, čokolády a hroznů. Více informací
Oblast kolem kopce Masha je mezi místními známa spíše chovem dobytka, než pěstováním kávy. Již její jméno pochází z kirundského slova "amasho", jenž znamená "stáda dobytka". Káva zde pěstovaná však dosahuje velmi vysoké kvality, kdy farmáři využívají přirozeného stínu od ostatních vegetace. Díky tomu rostou kávovníky v přirozeném prostředí, zrání trvá delší dobu a chuť se díky tomu může skvěle rozvinout. Její kvalitu potvrzuje SCA hodnocení 86,5 bodů, což ji řadí do kategorie Excellent mezi výběrovou kávou.
Chuťový profil
Spojení chuti karamelu, čokolády a hroznů.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Frenchpress, Moka konvička