Čokoláda, třtinový cukr, pomeranč Více informací
Mycí stanice Masha stojí na úbočí stejnojmenného kopce. Oblast byla dříve známa spíše kvůli velkému množství chovaného dobytka. Odtud i název - "giro amasho" je pozdrav místních pastevců a znamená "majitel krav". V současnosti je však oblast Masha známá v kávovém světě díky skvělé kávě, která se zde pěstuje. Získala mnoho ocenění a poslední sklizeň se může pyšnit vysokým hodnocením SCA 87,5.
Chuťový profil
Spojení chuti čokolády, pomeranče a sladkosti třtinového cukru.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Frenchpress, Moka konvička