Čokoládová chuť v kombinaci se sladkostí sušeného ovoce a pomeranče. Více informací
Farmář Oscar Alberto Madrigal Chacon se věnuje se svojí rodinou pěstování kávy víc než 30 let. Sběr probíhá samozřejmě ručně, aby se zpracovávali vždy jen zralé třešně. Ty jsou poté 48 hodin fermentovány, následně se odstraní vrchní obal zrna a se zbylou dužinou se suší. Tato metoda se nazývá honey a zachovává v zrnu přirozenou ovocnou chuť kávy. SCA skóre 85,75 bodů ji řadí do kategorie Excellent mezi výběrovou kávou.
Chuťový profil
Čokoládová chuť v kombinaci se sladkostí sušeného ovoce a pomeranče.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Moka konvička, Frenchpress