Gastro poradenství

Přemýšlíte o vlastní provozovně? Máte pochybnosti, zda to zvládnete?

Máte už svou provozovnu, s kterou máte problémy?

Vaše cesta k prosperitě začíná u nás. Naše třicetileté zkušenosti v gastronomii Vám přijdou vhod.

Za tu dobu jsme 15 let provozovali svoji vlastní restauraci. Petr byl 6 let ředitelem 3* hotelu Astra v Praze s 35 zaměstnanci, vedoucím gastro-výroby ve firmě JLV a.s. Jiřina měla vlastní restauraci, 6 let byla vedoucím provozu a recepce v 3* hotelu Astra, 2 roky vedoucí provozu a recepce ve 4* hotelu Na Čertovce v Praze. Oba absolvovali hotelovou školu v Turnově.

A Marie a Jakub­? Ty už během studia (ČZU a ČVUT) získávali zkušenosti ze společného podnikání v bývalé restauraci, kterou 2 roky sami vedli. Poté v pražírně kávy a provozu kavárny, které naše rodinná firma provozuje ve Voznici u Dobříše a v Praze, Na Poříčí, v Paláci YMCA.

Nepořádáme žádná školení, ale věnujeme se individuálně každému projektu

Co nabízíme a jak to funguje?

  • seznámíme se s Vašimi požadavky/problémem
  • nabídneme nejlepší možné řešení/optimalizaci
  • hygienické požadavky (HACCP)
  • legislativa
  • výběr personálu, zaškolení
  • pokladní systém
  • sestavení menu a nápojového lístku
  • kalkulace jídel
  • marketing

První konzultace zdarma, platíte jen cestovní náklady. Cena poradenství je individuální dle velikosti projektu.

Jsme plátci DPH