Přemýšlíte o vlastní provozovně, nebo už ji máte a stále ji nemůže rozjet či řešíte neustálé problémy?
Zapomeňte na nejistotu a pochybnosti, které ve vás hlodají. S námi nebudete začínat od nuly, máme třicetileté zkušenosti v gastronomii.
15 let jsme provozovali svoji vlastní restauraci. Petr byl 6 let ředitelem 3* hotelu Astra v Praze s 35 zaměstnanci, vedoucím gastro-výroby ve firmě JLV a.s.. Jiřina měla vlastní restauraci, 6 let byla vedoucím provozu a recepce v 3* hotelu Astra, 2 roky vedoucí provozu a recepce ve 4* hotelu Na Čertovce v Praze. Oba absolvovali hotelovou školu v Turnově.
A Marie a Jakub? Ty už během studia (ČZU a ČVUT) získávali zkušenosti ze společného podnikání v bývalé restauraci, kterou 2 roky sami vedli. Poté v pražírně kávy a provozu kavárny, které naše rodinná firma provozuje ve Voznici u Dobříše a v Praze, Na Poříčí, v Paláci YMCA.
Nepořádáme žádná školení, ale věnujeme se individuálně každému projektu
Co nabízíme a jak to funguje?
První konzultace zdarma, platíte jen cestovní náklady. Cena poradenství je individuální dle velikosti projektu.
Jsme plátci DPH