Spojení chuti červeného pomeranče a rybízu Více informací
V roce 2015 Livien Osiemo koupil usedlost Limwe a vysadil zde první kávovníky, které se rozkládají přibližně na 8 hektarech. V Keni není obvyklé, že mají farmy vlastní mycí stanice a káva je obvykle dodávána na centrálních pro danou oblast. Na farmě Limwe mají však malou stanici a svojí produkci si tak zpracovávají sami až do finální podoby. Jejich úsilí při pěstování a zpracování má své výsledky. Důkazem je toho i jejich káva spadající do kategorie Excellent díky SCA skóre 86 bodů.
Díky světlejšímu profilu pražení vynikají ovocnější tóny kávy společně s lehkou aciditou. Ideální pro alternativní přípravu.
Chuťový profil
Spojení chuti červeného pomeranče a rybízu.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Filtr, Frenchpress