Ponořte se hlouběji do světa kávy a získejte nejnovější poznatky z oblasti pražení, degustace a gastronomie. Více informací
5. vydání magazínu 04/2023
V říjnovém čísle magazínu Roast Different, které je již pátým vydáním, najdete články zaměřené na klíčové téma, které by mělo zajímat nejen kavárníky - jako je certifikace kávy a její přehled, vzdělávání o kávě v hotelových školách, vzdělávání o kávě v zemi pěstování a kávu v hotelech a restauracíh. Dále v časopise naleznete hned dva rozhovory. Jeden se slovenských kávovým pedagogem a druhý exkluzivní rozhovor s kávovým guru Jamesem Hoffmannem. Toto a mnohem více v tomto novém vydání.
obsah:
- Kávové certifikace
- Rozhovor se školitelem
- Výuka kávy na hoteleových školách
- Vzdělávání v originu
- James Hoffmann
- Kávové festivaly Evropy
- Káva v hotelech a restauracích
Vydání je v česko-slovenském jazyce, posíláme přeložené na velikost A4.