Meruňková sladkost, hořkost peckovin a jemná dochuť zeleného jablka. Více informací
Myanmar je rozporuplnou zemí. Historie pěstování kávy zde sahá do konce 19. století. Avšak téměř celou její historii zde provází válečný koflikt. Nejdříve odpor proti britským kolonizátorům, následně občanské války trvající až do dnes. Ani to však kávě neuškodilo na její kvalitě. A i přes to, že mnoho lidí kávu z této země stále nezná, podvědomí o ni se stále více rozšiřuje. A není se čemu divit, má nám toho mnoho co nabídnout. Výjimečná chuť a kvalita zdejší kávy nadchne každého kávomila.
Chuťový profil
Meruňková sladkost, hořkost peckovin a jemná dochuť zeleného jablka.
Jak se vlastně pěstuje káva v Barmě? Více na našem blogu ZDE.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Filtr, Espresso, Frenchpress
Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.
Napsat recenzi