Čokoládovo-oříšková chuť s tóny kandovaného ovoce. Více informací
Ve španělštině pod pojmem Caracol nalezneme název pro perlová zrna. V kávové třešni se obvykle nacházejí dvě zrnka. U perlové kávy je zde pouze jedno kulaté. Dá se tedy říci, že jedno zrnko dostane všechny živiny určené pro dvě zrnka a díky tomu má vyšší koncentraci aromatických látek. Neexistuje kávovník, jenž by plodil pouze perlová zrna. Ty se získávají až tříděním při sběru třešní.
Chuťový profil
Čokoládovo-oříšková chuť s tóny kandovaného ovoce.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Frenchpress