Čokoláda, mandle, černý čaj Více informací
Enrique Ferrufino vlastní se svou ženou farmu od roku 2004. Za tu dobu stále vylepšují metody pěstování a zpracování kávy, díky čemuž si získali jméno ve světě výběrové kávy. Kvalitě kávy přispívá i prostředí, kde kávovníky rostou - mezi původní vegetací, jenž jim poskytuje přirozený stín, chrání je před suchem a povodněmi. Po ručním sběru probíhá veškeré zpracování přímo na farmě. Díky tomu má rodina Ferrufino dokonalý přehled o průběhu a důkazem je výsledná chuť kávy. To potvrzuje získané SCA skóre 83 bodů.
Chuťový profil
Spojení čokolády, mandlí a černého čaje.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Moka konvička