Jemná chuť oříšků a čokolády doplněna sladkým aroma tropického ovoce. Více informací
Káva z oblasti Nueva Segovia se v posledních letech dostává do popředí káv z Nicaraguy díky své chuti a kvalitě. Tyto kávovníky rostou na pobřeží jezera Managua (Lago Xolotlán) na úpatí sopky Momotombo. Právě zdejší sopečná půda a klima jezera velmi příznově ovlivňují výslednou chuť kávových třešní.
Chuťový profil
Spojení jemné chuti oříšků a čokolády v ideálním poměru. Vše doplňuje sladké aroma tropického ovoce.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Frenchpress