Vlašské ořechy, meruňky, broskve a černý čaj Více informací
Ruční sklizeň a následná selekce vytřídí jen ty nejlepší zrna z farmy. Následně se 24 hodin fermentují a poté se suší na afrických postelích po dobu přibližně 13 dní. Neustálá kontrola tohoto procesu je nezbytností pro dosažení skvělého výsledku. Práce farmářů stojí opravdu za to, SCA skóre 86 bodů mluví za vše.
Chuťový profil
Spojení vlašských ořechů a černého čaje skvěle doplňuje jemná chuť meruněk a broskví.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Moka konvička