Ořechy, karamel, kakao Více informací
Malé rodinné farmy jsou součástí družstva, jenž jim pomáhá s výsledným zpracováním kávy. Každý farmář vlastní v průměru pouze 2,8 hektaru půdy, kde pěstuje kávu. Sběr probíhá výhradně ručně a obvykle ji vykonává každá rodina samostatně. Následně se třešně fermentují a projdou několika kontrolami, aby bylo dosaženo vysoké kvality. Poté se zrna dopravují z kopců do města San Juan del Rio Coco. Zde jsou příznivější podmínky pro následné sušení, které je díky tomu pod větší kontrolou. SCA skóre 81,5 bodů.
Chuťový profil
Spojení ořechů, karamelu a kakaa.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Moka konvička
Celkové zhodnocení:
Skvělá, objednám si znovu
Celkové zhodnocení:
Moc dobrá káva, super jednání a rychlá dohoda. Děkuji!