Hořká čokoláda v kombinaci s ovocnou sladkostí broskví, červeného ovoce a třtinového cukru. Více informací
Edilberto Torres Sanchez je druhou generací farmářů pěstující kávu v okresu San Antonia. Na své farmě, která leží v nadmořské výšce 1600 m n. m. pěstuje odrůdy Catuai, Bourbon, Caturra a Castillo. Zaměřuje se na různá zpracování kávových zrn, včetně honey metody. Veškerá sklizeň probíhá ručně a následně jsou třešně sušeny 25-30 dní v tenkých vrstvách a často obraceny, aby proces byl rovnoměrný a dosáhlo se co nejlepší výsledné chuti. SCA skóre je 85,75 bodů, což ji řadí do výběrových káv s přívlastkem Excellent.
Chuťový profil
Hořká čokoláda v kombinaci s ovocnou sladkostí broskví, červeného ovoce a třtinového cukru.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Frenchpress