Mléčná čokoláda, hrozno, karamel Více informací
Farmářka Gregoria Miranda Huaman pěstuje kávu na farmě Mesapata od roku 2005. Název farmy, který v překladu znamená "nohy stolu", je podle zde pěstovaných stromů, které plodí ovoce připomínající právě nohy stolu. Vysoká nadmořská výška pomáhá minimalizovat výskyt škůdců a chorob kávovníků, což umožňuje pěstovat odrůdu Bourbon. Ta je vysoce kvalitní, ale její slabinou je právě náchylnost na škůdce a choroby. Svoje kvality obhájila na mezinárodní úrovni, kdy dosáhla na skóre SCA 84,5.
Chuťový profil
Mléčná čokoláda se sladkostí hroznů a karamelu.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Espresso, Filtr, Frenchpress
Celkové zhodnocení:
Objednám si znovu