V chuti vystupuje čokoláda doplněná o medovou sladkost a dochuť ostružinových tónů. Více informací
Plantáže v oblasti Kilimanjaro jsou jedny z nejstarších v Tanzanii. Jejich poloha je na jižních svazích stejnojmenné hory. Vulkanická půda je vysoce úrodná a díky odtokům vody z ledovce na vrcholcích hory je i dostatečně zavlažovaná. Zajímavostí je, že ráz plantáží je přetvoren tak, aby se zachovaly původní koridory zvěře.
Chuťový profil
V chuti vystupuje čokoláda doplněná o medovou sladkost a dochuť ostružinových tónů.
Skladování
Abyste docílili nejlepší chuti, nechávejte kávu v našich sáčcích a nepřesypávejte ji do jiných nádob. Balíme ji do trojvrstevných sáčků se zpětným ventilem. Díky tomu může káva dýchat, uvolňovat plyny a zároveň nehrozí pochycení cizích pachů. Skladujte na temnějším, sušším a chladnějším místě, nikdy kávu nedávejte do lednice či mrazáku.
Doporučená příprava: Filtr, Espresso, Frenchpress
Celkové zhodnocení:
Nadšená